Refugees Welcome
1
Izdelki

O društvu

Mladinska izmenjava v Litvi

Humanitas vas tokrat vabi v Litvo! Kot partner v projektu Global Education Goes Pop vas vabimo na mladinsko izmenjavo, ki bo potekala od 4. do 11. novembra v mestu Kaunas v Litvi.

Če ste stari od 16 – 24 let, vas zanima, kako naslavljati globalne izzive preko iger, TV oddaj, socialnih omrežij, glasbe itd., želite spoznati nove prijatelje in prijateljice iz različnih držav, se z njimi družiti in učiti v sproščenem vzdušju, pošljite svojo prijavo s kratko predstavitvijo na andreja@humanitas.si.

Prostora imamo za 4 udeležence_ke od 16-24 let in 1 mladinskega voditelja_ico, starejšega od 18 let. Potni stroški, prehrana in nastanitev so kriti iz programa Erasmus+. Prijave so odprte do 25. septembra 2019!

Več informacij pa si najdete TUKAJ.


Izvedba tega projekta je sofinancirana s strani Evropske unije. Vsebina projekta je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske unije.

Kaj lahko narediš ti?

Veseli bomo, če se nam boste pridružili ali kako drugače podprli naše delo.0,5 % dohodnine Finančna in materialna pomoč Članstvo v društvu

Kontakt

Zemljemerska ul. 12
SI-1000 Ljubljana
+386 (0)1 430 03 43
www.humanitas.si

Splošne informacije: info@humanitas.si
Informacije o programu podpore otrokom in lokalnim skupnostim:
Barbara Vodopivec: barbara@humanitas.si
Odnosi z javnostmi:
Manca Šetinc Vernik: manca@humanitas.si