Refugees Welcome
1
Izdelki

O društvu

4. nacionalna konferenca globalnega učenja

V sklopu Tedna globalnega učenja 22. novembra 2018 že četrto leto zapored organiziramo nacionalno konferenco globalnega učenja. Letos se nam bo pridružil gost iz Velike Britanije, profesor in strokovnjak na področju globalnega učenja, dr. Momodou Sallah.

Letošnja konferenca je hkrati tudi multiplikativni dogodek projekta strateškega partnerstva Globalno učenje Agora, ki je v dobrem letu in pol prispeval k razvoju metod uličnega dela, neformalnega in globalnega učenja.

Skupaj bomo raziskovali, kam vse seže pristop in potencial globalnega učenja ter pod kakšnimi pogoji. Kako odpirati prostor za kritičen razmislek in zavedanje o soodgovornosti za globalne izzive na različnih ravneh delovanja in v različnih prostorih bivanja.

Konferenca bo potekala na Gradu Fužine (Pot na Fužine 2, Ljubljana). Udeležba na ko konferenci je brezplačna, prijave pa sprejemamo preko spletnega obrazca do 15. 11. 2018.
Primarna ciljna skupina konference so zdajšnji/e in bodoči/e pedagoški/e delavci/ke, mladinski delavci/ke, izobraževalci/ke odraslih, predstavniki/ce pristojnih ministrstev ter predstavniki/ce nevladnih organizacij, ki delujejo na področju globalnega učenja.

Podrobnejši program konference najdete v VABILU.
Za dodatne informacije smo dosegljivi po e-pošti: tina@humanitas.si ali na tel. št.: (01) 430 03 43.


Kaj lahko narediš ti?

Veseli bomo, če se nam boste pridružili ali kako drugače podprli naše delo.0,5 % dohodnine Finančna in materialna pomoč Članstvo v društvu

Kontakt

Zemljemerska ul. 12
SI-1000 Ljubljana
+386 (0)1 430 03 43
www.humanitas.si

Splošne informacije: info@humanitas.si
Informacije o programu podpore otrokom in lokalnim skupnostim:
Barbara Vodopivec: barbara@humanitas.si
Odnosi z javnostmi:
Manca Šetinc Vernik: manca@humanitas.si