Refugees Welcome
1
Izdelki

O društvu

Novo usposabljanje o globalnem učenju

Čez nekaj dni bomo zaključili s prvim od dveh sklopov usposabljanja za pedagoške delavce_ke v okviru projekta Globalni izzivi - Globalni predmeti. A brez skrbi, usposabljanje bomo med marcem in majem 2020 ponovili še enkrat in vabimo vas, da se nam pridružite!

Učitelje_ice OŠ in SŠ ter vse, ki boste to šele postali_e (torej, študente_ke pedagoških smeri) ali pa nameravate delati z mladimi v neformalnem okolju, vabimo na usposabljanje o globalnem učenju!Usposabljanje je namenjeno vsem, ki jih zanima, kako v poučevanje oz. v delo z mladimi vnesti globalno dimenzijo in s pomočjo pristopa globalnega učenja nasloviti družbene in okoljske izzive našega časa. Usposabljanje bo potekalo med marcem in majem 2020, potekalo pa bo v obliki treh srečanj v živo ter individualno preko modulov v spletni platformi (skupaj okvirno 40 ur).

Usposabljanje je brezplačno, prijave pa sprejemamo preko spletne prijavnice do 20. februarja.
Več informacij o vsebini in poteku usposabljanja ter kriterijih za pridobitev certifikata je na voljo TUKAJ.
Lahko pa nam pišete tudi na alma@humanitas.si ali pokličete na tel: 01/430 03 43.

Usposabljanje je del triletnega evropskega projekta Globalni izzivi – Globalni predmeti, ki ga sofinancirata Evropska unija in MZZ RS. Vsebina aktivnosti je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske unije ter drugih financerjev.

         

Kaj lahko narediš ti?

Veseli bomo, če se nam boste pridružili ali kako drugače podprli naše delo.0,5 % dohodnine Finančna in materialna pomoč Članstvo v društvu

Kontakt

Zemljemerska ul. 12
SI-1000 Ljubljana
+386 (0)1 430 03 43
www.humanitas.si

Splošne informacije: info@humanitas.si
Informacije o programu podpore otrokom in lokalnim skupnostim:
Barbara Vodopivec: barbara@humanitas.si
Odnosi z javnostmi:
Manca Šetinc Vernik: manca@humanitas.si