Refugees Welcome
1
Izdelki

O društvu

Dogodek prestavljen

Zaradi ukrepov proti širjenju bolezni Covid-19 in s tem povezanimi omejitvami zbiranja ljudi smo primorani PREDSTAVITVENI DOGODEK Z DELAVNICO O ETIČNEM KOMUNICIRANJU, ki je bil napovedan za 22. oktober 2020, prestaviti za nedoločen čas. O novem datumu dogodka vas bomo obvestili, takoj ko bo možno.

Vsem, ki ste svojo udeležbo že potrdili, se opravičujemo za morebitne nevšečnosti, hkrati pa računamo, da se nam boste pridružili tudi v bodoče.

 

Ob tej priložnosti vas vabimo, da si ogledate spletno platformo E-tick ter se udeležite brezplačnega tečaja na temo etične komunikacije. Več informacij in vstop v platformo: https://ethicalcommunication.org/.

 

                                                                                                                                   E-TICK spletni tečaj smo razvile nevladne organizacije: Zavod Voluntariat (Slovenija), Comhlamh (Irska), Društvo Humanitas (Slovenija), INEX-SDA (Češka) in FOCSIV (Italija). Izvedba tega projekta je sofinancirana s strani Evropske unije. Vsebina projekta je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske unije.

Kaj lahko narediš ti?

Veseli bomo, če se nam boste pridružili ali kako drugače podprli naše delo.0,5 % dohodnine Finančna in materialna pomoč Članstvo v društvu

Kontakt

Zemljemerska ul. 12
SI-1000 Ljubljana
+386 (0)1 430 03 43
www.humanitas.si

Splošne informacije: info@humanitas.si
Informacije o programu podpore otrokom in lokalnim skupnostim:
Barbara Vodopivec: barbara@humanitas.si
Odnosi z javnostmi:
Manca Šetinc Vernik: manca@humanitas.si