Refugees Welcome
1
Izdelki

O društvu

Iščemo zunanjega sodelavca oz. sodelavko za PR in kampanje

Imaš sveže ideje? Imaš dobre komunikacijske sposobnosti in veščine? Imaš izkušnje z odnosi z javnostmi ter kreativnimi kampanjami? Te hkrati zanimajo izjemno aktualne teme, kot so podnebne spremembe in migracije? Potem si zagotovo pravi/a!

Na društvu Humanitas iščemo osebo, ki nam bo v pomoč pri projektnih aktivnosti za oblikovanje idejne zasnove in izvedbo kreativne komunikacijske akcije in kampanje v letu 2016 na teme projekta SAME WORLD (www.sameworld.eu, koda projekta: DCI-NSA-ED 2014/338-120).

Med drugim bodo tvoje delovne naloge:pripraviti kreativni koncept celostne kampanje v projektu SAME WORLD, osredotočene na podnebne spremembe in migracije:

  • priprava, izvedba in distribucija vseh kreativnih vsebin in materialov, potrebnih za izvedbo kampanje,
  • spremljati in oceniti ter sprotno prilagajati kampanjo glede na različne ciljne javnosti,
  • pripraviti in udejanjiti strategijo komuniciranja z mediji,
  • prenoviti komunikacijsko strategijo našega programa botrstva ter aktivno iskati nove komunikacijske načine iskanja novih botrov.

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili avtorsko pogodbo (lahko pa izdate tudi račun za svojo storitev, če imate to možnost).

Prijave z življenjepisom in kratkim motivacijskim pismom (največ 1 stran) sprejemamo po mailu info@humanitas.si do 8.7.2016.

 

  

 

Izvedba tega projekta je sofinancirana s strani Evropske unije. Vsebina aktivnosti je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske unije.

Kaj lahko narediš ti?

Veseli bomo, če se nam boste pridružili ali kako drugače podprli naše delo.0,5 % dohodnine Finančna in materialna pomoč Članstvo v društvu

Kontakt

Zemljemerska ul. 12
SI-1000 Ljubljana
+386 (0)1 430 03 43
www.humanitas.si

Splošne informacije: info@humanitas.si
Informacije o programu podpore otrokom in lokalnim skupnostim:
Barbara Vodopivec: barbara@humanitas.si
Odnosi z javnostmi:
Manca Šetinc Vernik: manca@humanitas.si