Refugees Welcome
1
Izdelki

O društvu

Konferenca "Z globalnim učenjem do globalnih ciljev" in zaključni dogodek projekta "Skozi oči begunca" - PODALJŠANE PRIJAVE

Društvo Humanitas vabi na konferenco Z globalnim učenjem do globalnih ciljev!, ki je nastala v sodelovanju z drugimi nevladnimi organizacijami, združenimi v projekt Konzorcij NVO: Z globalnim učenjem do globalnih ciljev. Ob robu konference si boste lahko ogledali tudi izkustveno predstavo Skozi oči begunca, ki jo je Humanitas razvil v okviru projektov Skozi oči begunca in S.A.M.E. 

Konferenca bo potekala v sredo, 19. oktobra, od 10.30 ure dalje v Knjižnici Otona Župančiča (Kersnikova 2, Ljubljana), predstavo pa si bo moč ogledati pred in po osrednjem dogajanju konference v Zaklonišču MOL pod Argentinskim parkom v Ljubljani. Rok za prijavo na konferenco smo podaljšali do 10. oktobra.

Konferenca bo združila deležnike, tj. odločevalce, izobraževalce in ostale zainteresirane, ki si želijo novic, izmenjave in napredka na področju globalnega učenja kot pristopa za dosego ciljev trajnostnega razvoja. 


Z dogodkom želimo nasloviti in predstaviti globalno učenje kot podlago za uresničitev ciljev trajnostnega razvoja, predstaviti prispevke projekta Skozi oči begunca, povezati različne sektorje in posameznike, ki delujejo na področju globalnega učenja oz. jih to področje zanima, in iskati rešitve za vzpostavljanje vključujoče družbe.

Prijave na dogodek sprejemamo do 10.oktobra, prek spletnega obrazca. Število mest je omejeno!

Podrobnejši spored dogodka je dosegljiv tukaj.

Kaj lahko narediš ti?

Veseli bomo, če se nam boste pridružili ali kako drugače podprli naše delo.0,5 % dohodnine Finančna in materialna pomoč Članstvo v društvu

Kontakt

Zemljemerska ul. 12
SI-1000 Ljubljana
+386 (0)1 430 03 43
www.humanitas.si

Splošne informacije: info@humanitas.si
Informacije o programu podpore otrokom in lokalnim skupnostim:
Barbara Vodopivec: barbara@humanitas.si
Odnosi z javnostmi:
Manca Šetinc Vernik: manca@humanitas.si