Globalno
učenje

Podpora otrokom in
lokalnim skupnostim

Vljudno vabimo učitelje in učiteljice OŠ in SŠ ter ostale izobraževalce in izobraževalke formalnega in neformalnega sektorja, ki jih zanima pristop globalnega učenja, da se nam pridružijo na usposabljanju, ki bo potekalo 10. in 11. novembra 2022 v Ljubljani (na željo prijavljenih lahko usposabljanje izvedemo tudi v enem dnevu). Prijave zbiramo preko sistema KATIS do 21. 10. ali preko e-pošte (+)

Novo šolsko leto se začenja in vabimo vas, da v načrtovanje aktivnosti na vaši šoli vključite tudi Humanitasove delavnice za učence in učenke ter usposabljanja za učitelje in učiteljice. Na voljo imamo nekaj brezplačnih aktivnosti, opise katerih si lahko preberete v naši aktualni ponudbi, ter redno ponudbo  delavnic in usposabljanj (+)

Tudi letos razpisujemo natečaj »Onkraj mehurčka«, a tokrat malo drugače – letos k sodelovanju vabimo NVO in izobraževalne institucije, ki delujete na področju globalnega učenja, da za prejem nagrade predlagate učiteljice in učitelje, ki po vašem mnenju pomembno prispevajo k vključevanju globalnega učenja v formalno poučevanje mladih. (+)

Skip to content