Globalno
učenje

Podpora otrokom in
lokalnim skupnostim

HUMANITASOVA NOVA SPLETNA STRAN

Ob 20-letnici Humanitasa smo pripravili tudi novo spletno stran, k ogledu katere vas toplo vabimo! Na novi spletni strani si lahko preberete več o nas, o naši zgodovini, o tem, kaj delamo in o tem, kako se nam lahko pridružite. Spletna stran vsebuje tudi bazo gradiv, ki je namenjena predvsem učiteljem in učiteljicam, ki v svoje delo vključujejo pristop globalnega učenja, ter vsem ostalim, ki se želijo s temami in metodami globalnega učenja pobližje seznaniti. (+)

ZBIRKA GLOBALNI IZZIVI - GLOBALNI PREDMETI

Z velikim veseljem vam predstavljamo gradiva, ki smo jih pripravili v okviru projekta Globalni izzivi – Globalni predmeti: publikacijo Celostni okvir globalnega učenja smo pripravili skupaj s projektnimi partnerji, vsebine petih priročnikov za vnašanje globalnega učenja v predmetno poučevanje pa smo razvili skupaj z učiteljicami in učitelji več slovenskih šol. Vabljeni k branju! (+)

ŠOLA ZA VSE

Že 20 let skupaj z lokalnimi partnerji podpiramo otroke iz Gane, Burkine Faso in Kenije na njihovi izobraževalni poti ter gradimo skupnosti, ki jih pri tem spodbujajo. Ker skupaj lahko naredimo več, vas vabimo, da se nam pridružite in podprete Humanitasov program podporništva – možnosti za podporo je vedno več! (+)