Your Donation

Your Donation Amount: 20 €Change

  • or
Kontaktni podatki
Način plačila
Izberite način plačila
Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Lastnik spletne strani in domene »humanitas.si« (v nadaljevanju spletna stran) je Društvo Humanitas – Center za globalno učenje in sodelovanje, Zemljemerska ul. 12, 1000 Ljubljana; matična številka: 1211846 (v nadaljevanju Humanitas).
Obiskovalci uporabljajo spletno stran, njene dele in vsebine izključno na lastno odgovornost.
Pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene dele. Z brskanjem po spletni strani Humanitasa, odpiranjem povezav na njej, branjem vsebine na spletni strani in podobnimi dejavnostmi se obiskovalci strinjajo s temi pogoji uporabe. V kolikor se kot obiskovalec ne strinjate s temi pogoji, vas prosimo, da zapustite spletno stran in je ne uporabljate.

 

Zaščita pravic in odgovornost
Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.humanitas.si/. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last društva Humanitas in je informativne narave. Humanitas ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin.

Društvo Humanitas se bo trudilo za pravilnost ter ažurnost informacij. Pridružujemo si pravico, da splošne pogoje kadarkoli spremenimo z objavo nove različice na spletni strani.

 

Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.humanitas.si/ za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

 

Varstvo osebnih podatkov
Osebni podatki, ki jih zbira, hrani in obdeluje Humanitas so elektronski naslovi oseb, ki želijo prejemati Humanitasove elektronske novice, ter osnovni osebni podatki (ime, priimek) in kontaktni podatki (naslov, e-mail, telefon) oseb, ki se želijo včlaniti v Društvo Humanitas.

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost vseh posredovanih osebnih podatkov v skladu z veljavno nacionalno in evropsko zakonodajo, ki nam bodo posredovani na podlagi izrecne privolitve posameznika. Posredovane osebne podatke bomo uporabili izključno za namen, za katerega so pridobljeni in ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja.

Humanitas ne bo posredovanih osebnih podatkov uporabljal za nobene druge namene niti jih ne bo brez izrecnega vnaprejšnjega dovoljenja posameznika posredoval tretjim osebam, razen če bi bil k temu zavezan na podlagi predpisov.

Humanitas izvaja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov ter preprečuje slučajno ali namerno nepooblaščeno uničevanje podatkov, njihovo spremembo ali izgubo ter nepooblaščeno obdelavo.

Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše osebne privolitve, hranimo trajno, do vašega preklica oziroma do uveljavitve pravice do izbrisa. Prav tako bomo v skladu s splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov spoštovali pravice posameznikov do dostopa, popravka, omejitve obdelave in ugovora.

V primeru zaznane kršitve varstva osebnih podatkov se Humanitas zavezuje, da bo brez odlašanja obvestil informacijskega pooblaščenca in posameznika, če bo nedvoumno, da obstaja resna nevarnost, da bi lahko bile njegove pravice ogrožene.

E-novice
Humanitas kot upravljalec osebnih podatkov za namen izvajanje pošiljanja elektronskega novičnika sodeluje z ameriškim podjetjem The Rocket Science Group, ki ima v lasti spletno platformo MailChimp. To platformo uporabljamo za hranjenje liste e-naslovov prejemnikov e-novic in za pošiljanje naših sporočil na te naslove.

MailChimp zagotavlja, da ima ustrezno tehnično in organizacijsko varovanje osebnih podatkov, ki je skladno s splošno uredbo o varstvu podatkov. Njihova politika varstva podatkov je dostopna na tej povezavi https://mailchimp.com/legal/privacy/. Skladna je tudi z zahtevami varnostnega ščita, ki ureja iznos osebnih podatkov iz EU v Združene države Amerike. Več o tem si lahko preberete na https://www.privacyshield.gov/participant_search.

S prijavo, tj. vnosom svojega elektronskega naslova, na e-novice Društva Humanitas naslovnik soglaša s temi pogoji. Od e-novic se lahko posameznik kadarkoli preprosto odjavi s klikom na povezavo odjava/unsubsribe na dnu vsakokratnih e-novic.

 

Uveljavljanje pravic
Vaše pripombe, opozorila, nasvete in prošnje za uveljavljanje vaših pravic nam lahko pošljete na elektronski naslov info@humanitas.si.

Na ta naslov nam lahko sporočite tudi vaše zahteve za umik vaših osebnih podatkov, kamor spadajo tudi slikovni in video posnetki, iz spletne strani. Vašo zahtevo bomo nemudoma spoštovali, ne odgovarjamo pa za objavo teh podatkov na strežnikih drugih oseb/organizacij.

 

Skip to content