Podpornik oz. podpornica lahko postanete tako, da delovanje programa v Burkini Faso, Gani ali Keniji podprete z mesečnim prispevkom v višini 25 EUR (oz. 300 EUR/leto).  S tem nam omogočite, da za otroke iz socialno šibkejših družin pokrijemo stroške šolnine, jim priskrbimo šolske potrebščine in druge stvari, ki jih po oceni našega lokalnega koordinatorja potrebujejo. Del zneska namenimo tudi delovanju knjižnic in mladinskih centrov ter izvedbi drugih projektov, namenjenih opolnomočenju celotne lokalne skupnosti.

Mesečni prispevek podpore programa v Sloveniji znaša 34 EUR (oz. 408 EUR/leto). S prispevki družine podpremo pri nakupu šolskih potrebščin, plačilu letovanj, šolskih ekskurzij, tečajev, treningov ipd. Podpora se razlikuje glede na potrebe posameznih otrok, vedno pa je povezana s šolo in z obšolskimi dejavnostmi.

Ker prav vsak prispevek šteje, lahko program podporništva podprete tudi preko SMS PRISPEVKA. Pošljite sporočilo SMS* s ključno besedo PODPORA ali PODPORA5 na številko 1919 in prispevali boste 1 EUR oz. 5 EUR za naš program podpore otrokom in skupnostim iz treh afriških držav in Slovenije. Program se v prvi vrsti osredotoča na izobraževanje otrok, saj verjamemo, da je izobrazba ključ do boljše prihodnosti.

*Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev A1 Slovenija d.d., T-2 d.o.o in Telemach d.o.o. Uporabo storitve SMS donacija za program podpore otrokom in lokalnim skupnostim so Društvu Humanitas omogočili družba A1 Slovenije d.d, T-2 d.o.o in Telemach d.o.o, za kar se jim iskreno zahvaljujemo. Vsi navedeni se odrekajo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS sporočil. A1 Slovenija, T-2 , Telemach in Društvo Humanitas se obvezujejo, da bodo skrbno varovali podatke uporabnikov in da jih bodo uporabljali izključno za potrebe izvajanja storitve SMS donacije, ter bodo osebne podatke uporabnikov varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podrobni pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS donacija so objavljeni TUKAJ:

  • A1 Slovenija: Navodila in pogoji in navodila storitve SMS A1 so dostopni TUKAJ
  • T-2: Navodila in pogoji uporabe storitve T2 so dostopni TUKAJ
  • Telemach: Navodila in pogoji uporabe storitve Telemach so dostopni TUKAJ
Skip to content