Vabimo vas, da sodelujete z nami in podprete naše delo ter na ta način prispevate k prizadevanjem za boljši svet. Društvo Humanitas je neprofitna organizacija in se financira izključno iz projektov in donacij, zato nam vsaka pomoč pride prav.
Podprete nas lahko na več načinov:

SMS PRISPEVEK

Pošljite sporočilo SMS* s ključno besedo PODPORA ali PODPORA5 na številko 1919 in prispevali boste 1 EUR oz. 5 EUR za naš program podpore otrokom in skupnostim iz treh afriških držav in Slovenije. Program se v prvi vrsti osredotoča na izobraževanje otrok, saj verjamemo, da je izobrazba ključ do boljše prihodnosti. Več informacij o programu podporništva najdete TUKAJ, več informacij o pogojih in navodilih za sodelovanje z operaterji A1 Slovenija, T2 in Telemach pa je na voljo v povezavah na dnu te strani.

1 % DOHODNINE

Namenite nam 1 % dohodnine. Ta možnost za vas ne predstavlja nobenih stroškov, vaša dohodnina pa bo ob tem ostala nespremenjena. Če se odločite za ta korak, izpolnite obrazec, ki ga najdete na spletni strani https://www.cnvos.si/enprocent/. Davčna številka društva Humanitas je 74159755, nismo davčni zavezanci.

PROSTOVOLJSTVO

Pridružite se ekipi naših prostovoljk in prostovoljcev ter nam pomagajte pri organizaciji dogodkov, prevodih besedil, izvedbi uličnih akcij, pripravi delavnic ali pa skupaj z nami razvijajte ideje za nove projekte. Veseli bomo vaše pomoči in predlogov!

DONACIJA

Podprite nas z donacijo prek plačilnega naloga, direktnega prenosa ali trajnega naloga na TRR SI56 0201 0008 9591 494, odprt pri NLB d.d. (Društvo Humanitas, Zemljemerska ul. 12, 1000 Ljubljana) – namen nakazila: DONACIJA.

IDEJA

Veseli bomo tudi vaših idej in predlogov za podporo pri izvedbi naših dogodkov, izdaji publikacij in drugih dejavnosti društva. Predloge za sodelovanje nam sporočite na naš e-naslov info@humanitas.si.

*Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev A1 Slovenija d.d., T-2 d.o.o in Telemach d.o.o. Uporabo storitve SMS donacija za program podpore otrokom in lokalnim skupnostim so Društvu Humanitas omogočili družba A1 Slovenije d.d, T-2 d.o.o in Telemach d.o.o, za kar se jim iskreno zahvaljujemo. Vsi navedeni se odrekajo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS sporočil. A1 Slovenija, T-2 , Telemach in Društvo Humanitas se obvezujejo, da bodo skrbno varovali podatke uporabnikov in da jih bodo uporabljali izključno za potrebe izvajanja storitve SMS donacije, ter bodo osebne podatke uporabnikov varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podrobni pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS donacija so objavljeni na spodnjih povezavah:

  • A1 Slovenija: Navodila in pogoji in navodila storitve SMS A1 so dostopni TUKAJ.

  • T-2: Navodila in pogoji uporabe storitve T2 so dostopni TUKAJ.

  • Telemach: Navodila in pogoji uporabe storitve Telemach so dostopni TUKAJ.

NIKOLI NE DVOMI, DA LAHKO MAJHNA SKUPINA
SKRBNIH IN ZAVZETIH DRŽAVLJANOV SPREMENI SVET.
PRAVZAPRAV JE TO EDINO, KAR GA JE KDAJ
SPREMENILO.

(MARGARET MEAD)

Skip to content