Z velikim veseljem vas vabimo na že 6. Humanitasovo nacionalno konferenco globalnega učenja! Konferenca bo potekala v torek, 9. novembra 2021, v Hotelu Slon v Ljubljani, osrednja tema pa bo aktivno udejstvovanje mladih v lokalnem in globalnem okolju.

Tokratni gost bo izobraževalec in aktivist Colm Regan z Irske, ki ima več kot 40 let izkušenj dela z mladimi na področju izobraževanja, človekovih pravic in razvojnega sodelovanja. Na vzporednih delavnicah vam bomo v sodelovanju s partnerskimi organizacijami predstavili raznolike pristope vključevanja in angažiranja mladih, pričakala pa vas bo tudi tradicionalna tržnica metod in dobrih praks globalnega učenja.

Letošnja konferenca bo prav posebna, saj bomo na njej prvič podelili nagrado za najboljšo učiteljico oz. najboljšega učitelja globalnega učenja.

Vabilo s programom si lahko ogledate TUKAJ.

Na konferenco se lahko prijavite do 2. 11. 2021 oziroma do zapolnitve prostih mest preko spletne prijavnice. Vabljeni zdajšnji in bodoči pedagoški delavci_ke, mladinski delavci_ke, izobraževalci_ ke odraslih, predstavniki_ce pristojnih ministrstev ter predstavniki_ce nevladnih organizacij, ki delujete na področju globalnega učenja. Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno!

Udeležba na konferenci je brezplačna, za vse dodatne informacije pa nas lahko kontaktirate po e-pošti: katja@humanitas.si in alma@humanitas.si.

V skladu z ukrepi za zajezitev pandemije COVID-19 je za udeležbo na konferenci potrebno izpolnjevati pogoj PCT (prebolelost/cepljenost/testiranje) oz. druga aktualna priporočila NIJZ.