Ta teden smo upihnili 5 svečk za naš Klub učiteljic in učiteljev globalnega učenja! 🙂 🙂 🙂

Na zadnjem srečanju kluba v tem šolskem letu smo preizkusili dve novi delavnici ter se prav prijetno pozabavali in posladkali ob slastni borovničevi torti. Veliko idej imamo in se že veselimo, da jih bomo jeseni lahko začeli uresničevati skupaj z našimi dragimi članicami in člani kluba GU. Lepe poletne počitnice vam želimo, jeseni pa se spet srečamo!

Ob tej priliki vabimo vse učiteljice in učitelje, ki vas zanima globalno učenje, da se nam pridružite v klubu. Članarina za šolsko leto 2023/2024 bo za vse nove članice in člane brezplačna! Več o klubu in o tem, kaj počnemo, si lahko preberete TUKAJ.

Srečanje Kluba učiteljic in učiteljev globalnega učenja smo organizirali v okviru istoimenskega projekta (v ang. Global Education Teachers’ Club – GETC), ki ga izvajamo s parterskimi organizacijami iz Estonije, Češke in Madžarske. več o projektu si lahko preberete TUKAJ.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.