Društvo Humanitas – Center za globalno učenje v sodelovanju z European Peer Training Organisation (EPTO) vabi v svoj krog mlade, ki bi se želeli usposobiti kot trenerji_ke na področju mladinskega dela in globalnega učenja ter delovati na nacionalnem in evropskem nivoju. Če si tudi ti želiš delovati kot trener_ka v mladinskem delu z uradnim certifikatom evropske organizacije in kar je najlepše – biti tudi plačan_a za delo, potem te vabimo, da se nam pridružiš na mednarodnem usposabljanju. Usposabljanje bo v obdobju enega leta potekalo v 3. stopnjah po postopku certificiranja organizacije EPTO, ki poleg udeležbe na treningih predvideva tudi prakso udeležencev_k v vmesnih obdobjih med posameznimi treningi.

Poudarek usposabljanje bo na temah, ki se dotikajo diskriminacije.

Usposabljanje bomo izvedli v okviru evropskega projekta PeerAct, ki je namenjen promoviranju temeljnih vrednot pravične družbe – nediskriminacije, solidarnosti in enakopravnosti, še posebej med mladimi. Ker se zavedamo, da so najmočnejši promotorji_ke teh vrednot med mladimi ravno mladi, iščemo nove bodoče trenerje in trenerke, ki se bodo skupaj z nami podali na to pot.

Si star_a med 17 in 24 let, te zanima delo v mladinskem sektorju, si pripravljen_a nameniti nekaj svojega časa in ti izražanje v angleškem jeziku ne predstavlja težav? Potem nikar ne odlašaj in se prijavi – ROK ZA PRIJAVO JE PODALJŠAN DO 20. 7.

Podroben potek usposabljanja in povezavo do spletne prijavnice najdeš v VABILU.

Izvedba projekta je sofinancirana s strani Evropske unije in Ministrstva za javno upravo RS. Vsebina projekta je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske unije ter drugih financerjev.