Te zanimajo teme, kot so: GLOBALNA POVEZANOST IN SOODVISNOST, ODGOVORNO POTROŠNIŠTVO, RAZLIČNI VIDIKI RAZVOJA, MEDKULTURNI DIALOG, ČLOVEKOVE PRAVICE? 

Želiš svoje znanje izpopolniti z različnimi vsebinami in metodami globalnega učenja ter sodelovati z nami pri izvajanju delavnic na osnovnih in srednjih šolah v Sloveniji? IŠČEMO NAMREČ NOVE HUMANITASOVE TRENERJE IN TRENERKE GLOBALNEGA UČENJA!  

USPOSABLJANJE BO POTEKALO PREKO SPLETNE APLIKACIJE ZOOM TER INDIVIDUALNEGA DELA V HUMANITASOVI SPLETNI PLATFORMI:

  • 16. februar, 16 – 19h (uvodno srečanje)*
  • 17. februar – 14. marec (spletni moduli: samostojno delo)
  • 16. marec, 16 – 19h (zaključno srečanje)*

*Udeležba na uvodnem in zaključnem srečanju je obvezna.

Usposabljanje bo obsegalo okvirno 15 ur, pri samostojnem delu v spletnih modulih pa vam bomo nudili mentorsko podporo. Usposabljanje je brezplačno, število mest pa je omejeno!

Prijave sprejemamo do 11. februarja 2021 preko SPLETNE PRIJAVNICE, za dodatna pojasnila pa nam lahko pišete na alma@humanitas.si. Vabilo v formatu PDF je dostopno TUKAJ.

Usposabljanje organiziramo v okviru projekta GLOBALNI IZZIVI – GLOBALNI PREDMETI. Izvedba projekta je sofinancirana s strani Evropske komisije in MZZ RS. Vsebina aktivnosti je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije in drugih financerjev.